Beton reparateur

Beton reparateur

Beton. Harde onbeweeglijke materie en grijs van kleur. Toch interessant? Ja, Beton is lang niet zo grijs als het lijkt. Werken als beton reparateur is boeiend en vraagt om veel kennis en kunde. Je werkt als beton reparateur mee aan de totstandkoming, het onderhouden en in stand houden van betonnen constructies. En daar gaat een goede opleiding aan vooraf, waarin je werkt en leert.

Leren en werken tegelijk

Werkend leren is de beste basis voor een beroep. En je gaat meteen verdienen. Dat is mooi meegenomen. Wie kiest voor werken als beton reparateur, kiest voor goed betaald werk met een stevige toekomst. Gedurende de opleiding beton reparateur ben je in dienst van een samenwerkingsverband: een groep bedrijven die samen jongeren opleiden. Je werkt in de praktijk bij een erkend opleidingsbedrijf. Voor de theorie ga je naar één van de opleidingscentra van het samenwerkingsverband.

Ontdek je talenten in de gespecialiseerde aannemer

Als beton reparateur of als betontimmerman-/vrouw heb je afwisselend werk met gezellige collega’s. Wie buiten werkt, heeft veel vrijheid. Je kunt kiezen uit een opleiding tot betontimmerman of beton reparateur. Een beton reparateur onderhoudt en beschermt beton in gebouwen, bruggen, viaducten, sluizen, enzovoort en gebruikt daarvoor verschillende technieken.