Cursus civiele betonbouw

Cursus civiele betonbouw

Beton. Harde onbeweeglijke materie en grijs van kleur. Toch interessant? Ja, Beton is lang niet zo grijs als het lijkt. Een cursus civiele betonbouw is boeiend en vraagt om veel kennis en kunde. Met een cursus civiele betonbouw werk je mee aan de totstandkoming, het onderhouden en in stand houden van betonnen constructies.

Leren en werken tegelijk

Werkend leren is de beste basis voor een beroep. En je gaat meteen verdienen. Dat is mooi meegenomen. Wie kiest voor een cursus civiele betonbouw, kiest voor goed betaald werk met een stevige toekomst. Gedurende de cursus civiele betonbouw ben je in dienst van een samenwerkingsverband: een groep bedrijven die samen jongeren opleiden. Je werkt in de praktijk bij een erkend opleidingsbedrijf. Voor de cursus civiele betonbouw ga je naar één van de opleidingscentra van het samenwerkingsverband.

Ontdek je talenten in de gespecialiseerde aannemer

Met een cursus civiele betonbouw heb je afwisselend werk met gezellige collega’s. Wie buiten werkt, heeft veel vrijheid. Met een cursus civiele betonbouw onderhoud en bescherm je beton in gebouwen, bruggen, viaducten, sluizen, enzovoort en gebruikt daarvoor verschillende technieken.