Opleiding betonreparatie

Opleiding betonreparatie

Beton. Harde onbeweeglijke materie en grijs van kleur. Toch interessant? Ja, Beton is lang niet zo grijs als het lijkt. Een opleiding betonreparatie is boeiend en vraagt om veel kennis en kunde. Je werkt als betonreparateur mee aan de totstandkoming, het onderhouden en in stand houden van betonnen constructies. En daar gaat een goede opleiding betonreparatie aan vooraf, waarin je werkt en leert.

Leren en werken tegelijk

Werkend leren is de beste basis voor een beroep. En je gaat meteen verdienen. Dat is mooi meegenomen. Wie kiest een opleiding betonreparatie, kiest voor goed betaald werk met een stevige toekomst. Gedurende de opleiding betonreparatie ben je in dienst van een samenwerkingsverband: een groep bedrijven die samen jongeren opleiden. Je werkt in de praktijk bij een erkend opleidingsbedrijf. Voor de theorie ga je naar één van de opleidingscentra van het samenwerkingsverband.

Ontdek je talenten in de gespecialiseerde aannemer

Als beton reparateur of als betontimmerman-/vrouw heb je afwisselend werk met gezellige collega’s. Wie buiten werkt, heeft veel vrijheid. Je kunt kiezen uit een opleiding betonreparatie of betontimmer.