Opleiding betontimmerman

Opleiding betontimmerman

Beton. Harde onbeweeglijke materie en grijs van kleur. Toch interessant? Ja, Beton is lang niet zo grijs als het lijkt. Een opleiding betontimmerman is boeiend en vraagt om veel kennis en kunde. Je werkt mee aan de totstandkoming, het onderhouden en in stand houden van betonnen constructies als betontimmerman. En daar gaat een goede opleiding betontimmerman aan vooraf, waarin je werkt en leert.

Leren en werken tegelijk

Werkend leren met een opleiding betontimmerman is de beste basis voor een beroep. En je gaat meteen verdienen. Dat is mooi meegenomen. Wie kiest voor beton, kiest voor goed betaald werk met een stevige toekomst. Gedurende de opleiding betontimmerman ben je in dienst van een samenwerkingsverband: een groep bedrijven die samen jongeren opleiden. Je werkt in de praktijk bij een erkend opleidingsbedrijf. Voor de theorie van de opleiding betontimmerman ga je naar één van de opleidingscentra van het samenwerkingsverband.

Ontdek je talenten in de gespecialiseerde aannemer

Met een opleiding betontimmerman -/vrouw heb je afwisselend werk met gezellige collega’s. Wie buiten werkt, heeft veel vrijheid.

Je kunt kiezen uit een opleiding betontimmerman of betonreparateur.

Het betontimmerwerk en het storten van het beton is de belangrijkste taak van de civiele betontimmerman. De betontimmerman is van het begin tot het einde betrokken bij een project.