Opleiding infra

Opleiding infra

Beton. Harde onbeweeglijke materie en grijs van kleur. Toch interessant? Ja, Beton is lang niet zo grijs als het lijkt. Een opleiding infra is boeiend en vraagt om veel kennis en kunde. Met een opleiding infra werk je mee aan de totstandkoming, het onderhouden en in stand houden van betonnen constructies. Als betontimmerman of als betonreparateur. En daar gaat een goede opleiding aan vooraf, waarin je werkt en leert.

Leren en werken tegelijk

Werkend leren is de beste basis voor een beroep. En je gaat meteen verdienen. Dat is mooi meegenomen. Wie kiest voor een opleiding infra, kiest voor goed betaald werk met een stevige toekomst. Gedurende de opleiding infra ben je in dienst van een samenwerkingsverband: een groep bedrijven die samen jongeren opleiden. Je werkt in de praktijk bij een erkend opleidingsbedrijf. Voor de theorie ga je naar één van de opleidingscentra van het samenwerkingsverband.

Ontdek je talenten in de gespecialiseerde aannemer

Met een opleiding infra heb je afwisselend werk met gezellige collega’s. Wie buiten werkt, heeft veel vrijheid. Bij een opleiding infra kun je kiezen tussen een opleiding betontimmerman betonreparateur.